منو سایت

حالت شب خودکار در WatchOS 10 برای Apple Watch Ultra

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
حالت شب خودکار در WatchOS 10 برای Apple Watch Ultra

اپل تغییرات زیادی را برای تطبیق اپل واچ با سیستم گجت جدید اعمال کرده است به روز رسانی WatchOS 10 یکی از این تغییرات که مورد استقبال ویژه کاربران اپل واچ اولترا قرار گرفت این است حالت شب خودکار خوب.

Apple Watch Ultra میزبان یک فیس واچ انحصاری به نام است راه یاب F. Facewatch شامل یک صفحه ساعت است که مختصات مکان و ارتفاع را نشان می دهد و از سخت افزار جدید GPS با فرکانس دوگانه در داخل ساعت استفاده می کند.

Face Watch Wayfinder در Apple Watch Ultra

Face Watch Wayfinder در Apple Watch Ultra

Wayfinder اکنون می تواند حالت رنگ پیش فرض خود را به نسخه سیاه و قرمز تغییر دهد:

در اپل واچ اولترا شاهد بزرگترین و درخشان ترین نمایشگر اپل واچ هستیم. صفحه نمایش همیشه روشن رتینا در اوج خود 2000 نیت دارد، تقریبا دو برابر روشنایی هر ساعت دیگر اپل. این نمایشگر بزرگتر فضای بیشتری را برای نمایش معیارهای تمرین و شماره گیری دقیق فراهم می کند. در صفحه Wayfinder با چرخاندن تاج دیجیتال می توانید حالت شب را برای مشاهده بهتر در شرایط کم نور فعال کنید.

همانطور که اپل توضیح می دهد، تغییر بین حالت ها با چرخاندن تاج دیجیتال امکان پذیر است. ناحیه ویجت جدید در WatchOS 10 از این روش ورودی استفاده می کند. روش دیگر فعال کردن آن از طریق میانبر حالت شب در مرکز کنترل است.

از آنجایی که این روش‌های راه‌اندازی ممکن است به دلیل زمان‌بر بودن توسط کاربران استفاده نشود، اپل حالت سومی را نیز برای فعال کردن این حالت قرار داده است که کارآمدتر است. در WatchOS 10 شاهد فعال سازی خودکار حالت شب هستیم که عملکرد بهتری دارد.

حالت شب خودکار در به روز رسانی WatchOS 10

حالت شب خودکار در به روز رسانی WatchOS 10

حالت شب خودکار در به روز رسانی WatchOS 10

چشم انسان برای انطباق با شرایط نوری مختلف نیازی به تنظیمات دستی ندارد. اکنون، حالت شب نیز از همین ویژگی در اپل واچ اولترا استفاده می کند. حالت خودکار شبانه از سنسور نور محیط اپل واچ اولترا استفاده می کند و تعیین می کند که چه زمانی نور محیط به اندازه کافی کم است تا این حالت برای راحتی چشم فعال شود.

برخی از کاربران شکایت دارند که حالت شب فقط رنگ صفحه را تغییر می دهد و هیچ کار دیگری انجام نمی دهد. البته کاربران نیز می توانند این تنظیمات را با توجه به ترجیحات خود اعمال یا غیرفعال کنند.