منو سایت

طرز تهیه کنسانتره انار انارمگ

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
طرز تهیه کنسانتره انار انارمگ

امروز در این مقاله به طرز تهیه کنسانتره انار می پردازیم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید…

کنسانتره انار

انار یکی از میوه های پاییزی است و یکی از محصولات آن کنسانتره انار است، کنسانتره انار در خلاء غلیظ می شود. این محصول به صورت آب انار غلیظ با طعم فوق العاده و طبیعی می باشد.

کنسانتره انار حاوی عطر، طعم و خواص میوه انار است و به دلیل ماندگاری بیشتر در فصول مختلف قابل استفاده است. این محصول کاربردهای زیادی در صنایع غذایی دارد.

طرز تهیه کنسانتره انار

در تهیه رب انار از شعله گاز استفاده می شود. بنابراین آب انار در اثر حرارت سیاه می شود و در عین حال مقداری آب از دست می دهد و غلیظ می شود. هر چه دما بالاتر باشد، میزان گرمایش بیشتر است. رب انار تیره تر و غلیظ تر است اما برای تهیه کنسانتره انار از ماشین آلات صنعتی و مدرن استفاده می شود. بنابراین تا رسیدن به غلظت مناسب آب انار، حجم آن بسیار کاهش می یابد.

عملکرد دستگاه های تغلیظ آب انار به این صورت است که با گرم کردن سطح، آب موجود در آن به مقدار زیادی جذب می شود. اما طعم و رنگ آن تغییر چندانی نمی کند. به این ترتیب طعم انار تا حد زیادی حفظ می شود.

طرز تهیه کنسانتره انار

طرز تهیه کنسانتره انار

تفاوت بین پایه انار و کنسانتره انار

پایه انار در مقایسه با کنسانتره آن دارای مزایای زیادی است که از آن جمله می توان به:

  • طعم دار
  • طعمی شبیه کنسانتره میوه طبیعی دارد
  • پارامترهای تحلیلی مشابه کنسانتره میوه طبیعی
  • حفظ طعم واقعی برای مدت طولانی
  • مقاومت در برابر حرارت در هنگام پخت و حفظ طعم در طول مدت نگهداری محصول
  • توزیع آسان و یکنواخت بر اساس اندازه مواد اولیه
  • تولید محصولات بدون مواد نگهدارنده و کاملا پاستوریزه
  • قیمت مقرون به صرفه
  • موجود در وزن های 25 کیلوگرمی و طبل های 265 کیلوگرمی (فقط برای صادرات)
تفاوت بین پایه انار و کنسانتره انار

تفاوت بین پایه انار و کنسانتره انار

جایگزین کنسانتره انار

پایه انار بهترین جایگزین برای کنسانتره است. کیفیت و قیمت ویژه این محصول باعث محبوبیت آن در بین مصرف کنندگان شده است.

غلظت پایه انار به ضخامت رب انار نیست اما شبیه آب انار طبیعی سالم است و در شرایط استاندارد این محصول غلیظ شده و بریکس آن به حدود 65 درصد می رسد. پایه انار به دو نوع کنسانتره شفاف و کنسانتره مات طبقه بندی می شود.

برای خرید انواع پایه میوه می توانید از شرکت ایلیانوش آریا با آدرس سایت www.Ilianoosh.ir استفاده نمایید. انواع فرآورده های با پایه انار، فرآورده های با پایه زرشک، فرآورده های با پایه توت فرنگی و …